Välkommen!

Att laga mat är en sak men att laga den med kärlek är någonting helt annat.

För över 30 år sen, kom jag till Sverige. 18 år, nybliven mamma och fru försökte jag klara av allting på egen hand. Inget var sig likt mot det jag var van vid och jag var oerfaren, okunnig och helt frustrerad. Med mig hade jag en persisk kokbok som skulle hjälpa mig  att kunna laga något ätbart. Då fanns inte heller internet, youtube och sådant så jag brukade fråga bekanta om tips och råd.

Med en stark vilja lyckades jag ta mig igenom det och denna sida tillägnar jag alla som vill lära sig och kunna mer.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.